Биоскенер (квантов анализатор)

Биоскенер (квантов анализатор)

Биоскенерът е високотехнологично устройство, което в рамките на една минута отчита над 200 здравни показатели и дава пълна информация за състоянието на организма. Този метод на изследване е бърз, точен, удобен и икономичен. В рамките на една минута апаратът дава пълна информация за над 26 органи и системи – сърдечно-съдова, мозъчно-съдова, полова система, минерална плътност на костите, микроелементи, бял дроб, дихателни пътища, кръвна захар, стомах, черва, черен дроб, жлъчка и др. Биоскенерът използва научните постижения в електронните технологии. Той отчита слабото магнитно поле на човешкото тяло, и след усилване и обработка на данните от вграден микропроцесор, ги сравнява със стандарти от заболявания и ги отразява в конкретни стойности.

Безопасно ли е изследването с биоскенер?

Изследването е абсолютно безопасно за здравето. Електромагнитното облъчване може да се сравни с 1-минутен разговор по мобилен телефон.


За кого е подходящо изследването с биоскенер?

Тестът е подходящ за всеки човек, който се интересува от здравословното си състояние и желае да се чувства още по-добре. Човешкият организъм представлява съвкупност от клетки, в които непрекъснато протичат многобройни процеси - клетъчно делене, растеж, развитие, диференциация, регенерация, и т.н. В организма на един възрастен човек всяка секунда се образуват чрез деление около 25 милиона клетки в секунда, а кръвните клетки се обновяват със скорост 100 милиона в минута. При тези процеси ядрата на атомите, от които се състоят клетките, както и обикалящите около тях електрони, постоянно излъчват електромагнитни вълни. Електромагнитните излъчвания от човешкото тяло представляват специфично енергийно "огледало" на състоянието на организма - неговия здравен статус, неизявените още заболявания, както и вече изявените болести. Излъчваните електромагнитни вълни са различни и специфични при всяко заболяване, което позволява то да бъде диагностицирано чрез тях.


Бърза поръчка

Бърза поръчка може да направите и на телефон 0882449901.

Обратна връзка

В рамките на 24 часа ще се свържем с Вас по телефона за  окончателно потвърждение на заявката.

  • Модел Биоскенер-2017
  • Наличност В наличност
  • 19,90 лв.

Възможни варианти