Склуптуриращ лимфен дренаж на цяло тяло (30 минути)

-26% Склуптуриращ лимфен дренаж на цяло тяло (30 минути)

Склуптуриращ лимфен дренаж на цяло тяло (30 минути) 

Повече за процедурата:

Пресотерапията е детоксикираща процедура, която чрез лимфен дренаж помага на тялото да се отърве от токсините. Пресотерапията помага да отслабнете, да се отървете от подпухналостта и целулита, увисването на кожата. Ето защо, този метод толкова често се използва в козметиката и разбираемо набира голяма популярност.


Процедурата симулира мускулните съкращения и въздействието от сгъстения въздух на цялата лимфна система. Тайната на пресотерапията се състои в специалната екипировка, с която трябва да сте "облечени" по време на процедурата. За краката се използват т.нар. ботуши, които се свързват към апарата, който подава различно налягане от сгъстен въздух в отделните проблеми зони. Чрез масажа се подобрява кръвообращението и лимфният поток, като се стимулира метаболизма на кожните клетки. Този вид процедури помагат при борбата с целулита и успешното отслабване.


Чрез тази процедура, ще се отървете от целулита, отоци, загуба на тегло, прави кожата стегната и гладка. Вие ще спите по-добре и ще се чувствате в добро настроение, ще ви развесели.


Бърза поръчка

Бърза поръчка може да направите и на телефон 0882449901.

Обратна връзка

В рамките на 24 часа ще се свържем с Вас по телефона за  окончателно потвърждение на заявката.

  • Модел 2017-3
  • Наличност В наличност
  • 20,00 лв.
  • 14,90 лв.

Възможни варианти