SCP Чисто арганово масло с хиалуронова киселина – 15 мл

-40% SCP Чисто арганово масло с хиалуронова киселина – 15 мл

Опаковка: 15 ml

Действие: Маслата са най-новата тенденция в грижата за лицето. Съвременните масла са с лека консистенция и не омазняват кожата, а в същото време съдържат съставки, които имат силен ефект на подмладяване. Маслото за лице е с мултифунционално действие, като са включени съставки с изключителен анти-ейдж ефект, използвани в професионалната естетична медицина. Те са едни от най-добре изследваните съставки, използвани в съвременната козметика с научни доказателства, че са ефективни. Козметичният продукт съдържа вещества, естествено срещащи се в кожата, Омега 3 и Омега 6, които са необходими за поддържане на хидролипидния баланс и правилно функциониране на кожата.
Хиалуронова киселина на микросфери е отлична активна съставка с многофункционални свойства, използвана в професионалната естетична медицина, която действа по следния начин: механично запълва бръчките отвътре, като подува и увеличава обема; задържа водата в кожата, което доставя на кожата оптимално ниво на хидратация; предпазва от загуба на еластичност и гъвкавост; стяга и изглажда кожата; подобрява цялостния вид и състоянието на кожата на всяка възраст.
Начин на употреба: Всяка вечер се нанасят 2-3 капки върху почистена кожа на лицето и шията. Втриват се с нежни масажни движения. След това се нанася SCP Крем за лице с биомиметични пептиди и хиалуронова киселина.

Бърза поръчка

Бърза поръчка може да направите и на телефон 0882449901.

Обратна връзка

В рамките на 24 часа ще се свържем с Вас по телефона за  окончателно потвърждение на заявката.

  • Модел 9190040
  • Наличност В наличност
  • 31,25 лв.
  • 18,75 лв.