Луксозна SPA терапия с раковини, миди и лечебен масаж на цяло тяло

Луксозна SPA терапия с раковини, миди и лечебен масаж на цяло тяло
Луксозна SPA терапия с раковини, миди и лечебен масаж на цяло тяло (общо 120 минути) -  за 120лв!

Повече за процедурата и стъпки:

Стъпки
• Пилинг и маска на цяло тяло със соли от Мъртво море и маска от водорасли (40 минути) - след което кожата засиява и мъртвите клетки са отстранени;
• Лечебен масаж на цяло тяло и тригерните точки с миди и чисто масло от морски водорасли (55 минути);
• Маска на лице с кал от Мъртво море и успокояващ масаж на лице (25 минути).

Повече за SPA терапията
Морските продукти даряват тялото с всички елементи от Менделеевата таблица. Калият стимулира производството на нови клетки и обновяването им, магнезият укрепва съединителната тъкан,укрепва сърцето, сярата пази от възпаления, а силицият осигурява гъвкавостта на кръвоносните съдове.

Тригерните точки са зони на мускулите, които са с повишена чувствителност, проявяваща се с остра болка при натиск. На тези места тъканите са се сраснали, станали са нееластични и дори понякога има съпътстващ възпалителен процес. В резултат на което често се стига до притискане и дразнене на периферните нервни окончания, с което се отключва болката.

Лечебната кал от Мъртво море притежава най-високо ефективно терапевтично и козметично въздействие в света. Няма аналог на Земята.
Калта се явява продукт на жизнената дейност на единствения и уникален представител на живия свят, съществуващ в концентриран солен разтвор, архибактерия, възникнала по времето на зараждането на живота на планетата. Биологични активни вещества, зараждащи се от бактериите и повече от 26 натурални минерала, придават на калта асептични свойства, осигуряват благоприятно влияние на процесите на вътрешно клетъчния обмен, способстващ за подмладяването и удължаването на активния живот на клетките.

Това революционно ново лечение от тропиците, известно като масаж с миди е много приятно и релаксиращо, използващо самозатоплящи се миди Lava shell, за да успокои болките които имате. Мидата има няколко повърхности, които участват в масажа - широката и гладка част отпуска мускулите, а ръбчетата и върхът активизират акупунктурните точки. Копринената гладкост на черупката позволява раковината да се плъзга нежно или пък да окаже натиск и ръба - като дава емоционален комфорт и отпор на депресията.

Терапевтът масажира тялото, като държи в ръка топлите раковини и използва всички повърхности - изпъкналата страна, ръбчето, гладката черупка. Така въздейства по различен начин на специфични точки по тялото. Може да натиска за точков масаж в определен център или да преминава от един към друг с галещи движения.


Бърза поръчка

Бърза поръчка може да направите и на телефон 0882449901.

Обратна връзка

В рамките на 24 часа ще се свържем с Вас по телефона за  окончателно потвърждение на заявката.

  • Модел Масаж - 22
  • Наличност В наличност
  • 120,00 лв.

Възможни варианти