Кехлибарена SPA терапия "Клеопатра" с масаж и пилинг:

Кехлибарена SPA терапия "Клеопатра" с масаж и пилинг:

Кехлибарена SPA терапия "Клеопатра" с масаж и пилинг:

• на цяло тяло, плюс масаж и маска на лице (90 минути общо) -59лв.

Повече за процедурите:

В Древен Египет красотата и съвършенството са били издигнати в култ. Именно от там произхождат едни от най-известните козметични процедури за коса, тяло и лице с натурални съставки и подмладяващо въздействие.
На 39 години Клеопатра излъчвала младост и жизненост. Имала е изключително стегната кожа и тяло, без следа от възрастови промени във външния ѝ вид. Нейната величествена красота е била документирана и добила огромна слава.

Равни части кехлибар на прах, мед, канела на прах и прясно мляко се смесват с интензивно бъркане и веднага се полагат като маска върху предварително почистена кожа.
 
Време на действие - най-малко 30 минути.

Следва масаж с кехлибарено масло.
Ценните качества на кехлибара са известни още от древността и са били част от традиционна медицина. Кехлибареният прах в продължение на векове се прилага външно - за лечение на рани, кожни, очни и ушни болести, и вътрешно - за лечение на белите дробове, стомаха и червата, инфекции на пикочните пътища и нервната система. Наред с останалите природни елементи, днес балтийската смола влиза в козметичните салони в сферата на високата ценова категория, носейки лукса и качеството на най-скъпите поддържащи кожата процедури.
Не бива да забравяме че силата на Балтийският кехлибар, който произхожда от смолата на дърво, наречено Pinites succinifer е била защитен механизъм срещу рани и повреди в кората му, както и срещу паразити и дървесни гъби. Във тази връзка, той е незаменим при лечението на рани, бръчки и неестетични кожни образувания.
Прахът от кехлибар затопля, тонизира и полира кожата, отваря запушените пори, а когато се втрива като пилинг, домашно приготвени крем или маска, кехлибарът отделя малки количества янтарна киселина от взаимодействието си с топлата кожа и е незаменим в борбата със свободните радикали, като същевременно прочиства епидермиса от токсини.

Масаж с пудра: той подмладява, предизвиква силна микроциркулация на кръвта под въздействието на янтарната киселина и е много ефективен и благотворен за човешката кожа. След няколко процедури кожата ви ще стане забележимо по-свежа, а тялото ви ще излъчва красота и здраве.

Бърза поръчка

Бърза поръчка може да направите и на телефон 0882449901.

Обратна връзка

В рамките на 24 часа ще се свържем с Вас по телефона за  окончателно потвърждение на заявката.

  • Модел 056
  • Наличност В наличност
  • 59,00 лв.

Възможни варианти