Биренa SPA процедура с билкова бирена сауна

Ново Биренa SPA процедура с билкова бирена сауна
Биренa SPA процедура с билкова бирена сауна (30 минути) и бирен релакс върху люлка от ечемичена трева  за 39лв.

Масаж на цяло тяло с ръчно направено масло от хмел (60 минути)  за 60лв.

Билковата бирена сауна се извършва в паробъчва и съдържа пара от хмел, бирена мая и жива бира.

А като бонус получавате и чаша студена жива бира!

Повече за процедурите:

Бирено SPA
Тази оригинална SPA процедура е основана на уникалните качества на бирената мая. Температурата е близка до или малко над телесната - 36-39˚C. Освен блаженството бирената SPA терапия носи и ползи за здравето с уникалните качества на живата бира.

Бирената мая съдържа целия комплекс витамини от група B (особено богат е на B1, B2 и B3 (PP)), важни за организма аминокиселини, протеини и въглехидрати. Лабораторно доказано е, че в умерени количества хмелът възпрепятства вирусни инфекции. Влизащата в състава на бирата въглена киселина влияе благотворно на кръвообращението, дихателните и сърдечните функции. Растителните съставки улесняват обмяната на веществата и повишават способността на кръвта да улавя вредните оксиданти (свободни радикали). По този начин се забавя стареенето на клетките и се предотвратява натрупването на мазнини. Не на последно място е фосфорната киселина, която понижава нивото на хомоцистеина в кръвта и намалява риска от инфаркт.

Резултатът е успешно активиране на имунната сила на организма и стопиране на възпалителните процеси. Бирената процедура отлично повлиява централната и вегетативната нервна система. При кожни заболявания положителната промяна настъпва още след първата вана. Подходяща е за лечение на псориазис, акне, целулит, заболявания на нервната система, стрес.

Към уникалното съчетание на природни съставки се добавя магическото въздействие на дървото кедър, което от незапомнени времена е символ на дълголетие.

Хмел - действие и приложение
Като лечебно средство хмелът се използва за лечението на различни заболявания:
• кръвоносна система - при анемия, пречиства кръвта;
• сърдечносъдова система - сърдечни заболявания, гръдна жаба;
• нервна система - успокояващо действие, при климактерични нервни оплаквания, при алкохолен делириум, хистерия, безсъние, нервна възбуда, чувство на безпокойство, нервно разстройство, невралгия, намалява чувствителността при болка.

Удоволствието е гарантирано!

Бърза поръчка

Бърза поръчка може да направите и на телефон 0882449901.

Обратна връзка

В рамките на 24 часа ще се свържем с Вас по телефона за  окончателно потвърждение на заявката.

  • Модел Масаж - 26
  • Наличност В наличност
  • 39,00 лв.

Възможни варианти