Билкова сауна с алпийски билки (30 минути), плюс лечебен масаж на цяло тяло

Ново Билкова сауна с алпийски билки (30 минути), плюс лечебен масаж на цяло тяло

Билкова сауна с алпийски билки (30 минути), плюс лечебен масаж на цяло тяло (60 минути) за 55лв.

Повече за процедурите:

Когато започнат да падат листата от дърветата, се повишава опасността от простудни и грипни заболявания. За да може да се предпазите от от атаките на вирусите и другите болестотворни причинители, организмът се нуждае от определени витамини и есенна превенция.

Какво се предлага - 30 минути билкова сауна с подбрани според предпочитанията ви алтайски билки и температура от 30 до 65 градуса, също съобразена с желанието на клиента.

Активен лечебен масаж с добавени витаминни масла 

Лечебният оздравителен масаж е подходящ при обща скованост на тялото, предизвикана от заседналия начин на живот, физически и емоционален стрес, депресивни състояния, безсъние, тревожност, болки в кръста, гърба и ишиас, схванат врат и горната част на гърба, болки в гърба и краката, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване.

Какво получавате:

Лечебния масаж ще ви помогне да бъдете в хармонията с тялото си, от чиято хармония зависи неговото щастливо съществуване!

Повишавате енергийния си баланс, за да предотвратите появата на здравословни проблеми, както и да подсилите тялото си, ще се насладите на силата на билковата сауна и лечебния масаж. След процедура ще се почувствате напълно подготвени за предизвикателствата на ежедневния живот.

Здравето няма пазарна цена, защото то е безценно!


Бърза поръчка

Бърза поръчка може да направите и на телефон 0882449901.

Обратна връзка

В рамките на 24 часа ще се свържем с Вас по телефона за  окончателно потвърждение на заявката.

  • Модел Масаж - 29
  • Наличност В наличност
  • 55,00 лв.

Възможни варианти